Prepaid Creditcard

Goedkoopste prepaid creditcards

De prepaid creditcard is hot! Met een prepaid creditcard kunt u namelijk niet alleen veilig betalen maar ook veel controle hebben over uw eigen uitgaven. De werking is simpel: u plaatst vooraf geld op de rekening die hoort bij uw prepaid creditcard en u betaalt met de creditcard op de locaties waar dat mogelijk is. Of u gebruikt de creditcard om aankopen te doen op internet. Alles wat u met een normale creditcard doet kunt u ook met een prepaid creditcard doen.

Een prepaid creditcard is visueel ook niet van een normale creditcard te onderscheiden, maar omdat u niet op krediet koopt is er geen BKR check nodig. Iedereen kan dus een prepaid creditcard aanvragen!

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een prepaid creditcard. Er bestaan heel wat verschillende aanbieders en zij hanteren elk andere tarieven. Om voor u de meest geschikte kaart te vinden moet u dus prepaid creditcards vergelijken.

Goedkoopste prepaid creditcard vinden

Hét sleutelwoord voor het vinden van de goedkoopste prepaid creditcard is: internet. Er zijn op internet aanbieders te vinden van prepaid creditcards die op hun website de leenvoorwaarden en prijskaartjes uiteenzetten. Vergelijk deze informatie kritisch. Let goed op de extra kosten! Bekijk hier een vergelijking van PrePaid MasterCards.

Omdat de prepaid creditcard zo hot is en er de goedkoopste variant voor iedere gebruiker anders is, is er op dit moment nog slechts één handvat te bieden: een lijst van kanshebbers. De volgende prepaid creditcards zijn in Nederland te gebruiken.

De goedkoopste prepaid creditcard

Zoals gezegd, dé goedkoopste prepaid creditcard vinden is afhankelijk van uw wensen. U moet zeker veel aandacht besteden aan de extra kosten. Soms is de instapkost van een prepaid creditcard laag maar worden er later hoge gebruikskosten aangerekend zoals bijvoorbeeld voor het opladen van uw card. De kaart van VIABUY is op het eerste zicht vrij duur maar bij deze aanbieder kan u wel gratis opwaarderen. De kaart van Money2Go is op het eerste zicht erg goedkoop maar voor op te waarderen wordt wel 2% afgehouden. Uw kaart opwaarderen met 500 euro zal u dus 10 euro kosten.

De Prepaid creditcards van Money2Go en DBCard kosten respectievelijk ongeveer €8,50 en €9,50 per jaar en zijn naar instapprijs gemeten veruit de goedkoopste. De DB Card geeft bovendien grote kortingen in duizenden webwinkels zoals Zalando.com, Bol.com, Vliegtickets.nl, Hema.nl, Leenbakker.nl, Dixons.nl, NeckerMann enzovoorts. Met deze kortingen verdient u de prijs van de kredietkaart meteen weer terug!